ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1977-’78

Ατρόμητος 1977-’78… Μια 25ετία μετά, αλλά για διαφορετικούς λόγους, ο Ατρόμητος και η Καλαμωτή δημιουργήθηκαν και πάλι, αλλά αυτή την φορά όχι σαν αντίπαλον δέος της Δόξας Άδενδρου, αλλά κυρίως για να παίξουν μπάλα τα “παιδιά” που δεν χωρούσαν τότε σ’ αυτήν!!! Ο Ατρόμητος, είναι αλήθεια πως, όπως και την πρώτη φορά, στις αρχές της δεκαετίας του 1950, ήταν πιο οργανωμένος και αυτό φαίνεται και απ’ την φωτογραφία.

Από τους παίκτες που “βλέπετε” σ’ αυτήν, μόνο τρεις, κι’ αυτοί μόνο για ένα… φεγγάρι, φόρεσαν τη φανέλα της Δόξας!!! Ο Παναγιώτης Καραγκιαούρης, ο Χρήστος Τσικερδέκης και ο Νίκος Γιαννάκαρος, ενώ ο Κώστας Μπουρούνης ήταν, εκείνη την εποχή, ο φροντιστής της Δόξας. Προπονητής του Ατρόμητου, ήταν ο παλιός παίκτης της Δόξας, Μάκης Τσουγκλίνης και στην φωτογραφία από το αρχείο του Στέργιου Τσουγκλίνη, διακρίνονται από αριστερά.
Πάνω σειρά: Κώστας Μπουρούνης, Νίκος Γ. Νίκας, Δημήτρης Πέικος, Σωτήρης Δημόπουλος, Τάκης Αγγέλου, Χρήστος Αλεμπάκης, Νίκος Γιαννάκαρος, Χρήστος Τσικερδέκης και Νίκος Δ. Νίκας.
Κάτω σειρά: Παναγιώτης Καραγκιαούρης, Θανάσης Πασάκαλης, Αποστόλης Γκαλές, Στέργιος Τσουγκλινης, ο αείμνηστος Τάκης Φίκατας, Θόδωρος Κατσανης και Γιάννης Νεστορίδης.