ΓΙΟΡΤΗ ΔΟΞΑΣ – ΑΠΟΝΟΜΕΣ

Την επιστροφή της Δόξας Άδενδρου στην… ενεργό δράση και την άνοδό της στην Β’ κατηγορία της ΕΠΣ Μακεδονίας, γιόρτασαν χθες οι ποδοσφαιριστές της, νέοι και παλιοί, αλλά και αρκετοί φίλοι της το Σάββατο 13 Ιουνίου 2020. Πριν την έναρξη του φιλικού αγώνα της ομάδας του 2019-’20, με μια… μικτή ομάδα παλαιμάχων που συγκροτούσαν παίκτες της πρωταθλήτριας ομάδας του 1987 (Στράτος Συντρίνης, Κώστας Μαυρίδης, Νίκος Γκέρτσης και Αλέξης Γιαννούλας) με την δευτεραθλήτρια του 2005 (Δημήτρης Αδαμίδης, Γρηγορης Μπαγιοκας, Δημήτρης Τσέτουρας, Γιάννης Μαραντέλος, Νίκος Φειδιάρης, Χρήστος Πεντέλας και άλλοι) έγιναν οι απονομές του κυπέλλου για την άνοδο στην Β’ κατηγορία, από τον πρόεδρο της ΕΠΣΜ κ. Σάββα Δημητριάδη, στον πρώτο σκόρερ και πρώτο σε συμμετοχές Ντανιέλ Ταχίρι, από τον αντιπεριφερειάρχη κ. Χρήστο Μήττα και στον Βασίλη Αρχοντόγλου, για την πολυετή προσφορά του, από τον πρόεδρο της Δόξας κ. Βαγγέλη Αδαμίδη. 

Για την ιστορία, η τωρινή ομάδα κέρδισε με 1-0 τους παλαίμαχους της, χάρη σ’ ένα γκολ του Κώστας Σωτηριάδη, ενώ οι παλαίμαχοι στάθηκαν άτυχοι αφού έχασαν δύο πέναλτι (!!!) το ένα, που εκτέλεσε ο Δημήτρης Καραμπάσης, κατέληξε άουτ και το δεύτερο, που εκτέλεσε ο Διονύσης Μούτσα στο τελευταίο λεπτό, το απέκρουσε ο Δημήτρης Μπουνάτσος. Ανάμεσα στους εκλεκτούς καλεσμένους μας, ήταν ο αντιδήμαρχος του Δήμου Χαλκηδόνας κ. Ζήσης Βαϊνάς, ο επικεφαλής της Ενεργών Δημοτών του Δήμου Χαλκηδόνας, κ. Μηνάς Μαντζαρίδης, η δημοτική σύμβουλος του Δήμου Χαλκηδόνας κ. Μαρία Βλαχάκη, ο πρόεδρος της κοινότητας κ. Χρήστος Νύχτας και ο πρώην προπονητής της Δόξας και νυν πρόεδρος της Ομόνοιας Σίνδου κ. Γιάννης Κεχαγιάς, υπό την καθοδήγηση του οποίου, κατέκτησε το τελευταίο της πρωτάθλημα το 1987, ενώ στον πάγκο της ομάδας των παλαιμάχων έκατσε ο κ. Στέφανος Δημητριάδης. 

Σημαντική ήταν η βοήθεια και τους ευχαριστούμε γι’ αυτό, της κ. Κατερίνας Στεργιανού, της κ. Εύης Νικα, των κ.κ  Φώτη Ψυχλούδη και Στέργιου Τσουγκλίνη, που ανέλαβαν το ψήσιμο των κρεάτων, για την γιορτή που ακολούθησε, χάρη στην βοήθεια του εξοπλισμού (ψησταριά, τραπέζια και καρέκλες) που μας πρόσφερε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αδένδρου «η Πρόοδος», μέσω του προέδρου της, κ. Γιώργου Τσαπάρα. Τον αγώνα διαιτήτευσε, με απόλυτη επιτυχία, ο πρόεδρος του συνδέσμου διαιτητών Χαλκιδικής κ. Βασίλης Ράπτης και τον ευχαριστούμε γι’ αυτό, όπως και τον γνωστό φωτορεπόρτερ κ. Γιάννη Γιάγκα, για την παρουσία του στην γιορτή μας και τις φωτογραφίες που έβγαλε.

Το κύπελλο για την άνοδο της Δόξας, το χρυσό παπούτσι για τον Ντανιέλ Ταχίρι και το δελτίο με την τιμητική διάκριση για τον Βασίλη Αρχοντόγλου.

Στράτος Συντρίνης και Κώστας Μαυρίδης έχοντας στη μέση τον προπονητή με τον οποίο η Δόξα κατέκτησε το τελευταίο της πρωτάθλημα το 1987, κ. Γιάννη Κεχαγιά.
 Αλέκος Παλαμίδας, Χρήστος Μήττας, Στράτος Συντρίνης και Βαγγέλης Αδαμίδης.
Στράτος Συντρίνης, Νίκος Γκέρτσης με τον γιο του Κυριάκο και Αλέκος Παλαμίδας.

Οι απονομές…

ο πρόεδρος της ΕΠΣΜ κ. Σάββας Δημητριάδης απονέμει το κύπελλο της ανόδου στον αρχηγό της Δόξας Γιάννη Γιουλάφη
 ο αντιπεριφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Χρήστος Μήττας απονέμει την τιμητική διάκριση στον πρώτο σκόρερ και πρώτο σε συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο, Ντανιέλ Ταχίρι.
ο πρόεδρος της Δόξας Βαγγέλης Αδαμίδης τιμά τον Βασίλη Αρχοντόγλου για την πολυετή προσφορά του στην ομάδα.