ΔΟΞΑ ΆΔΕΝΔΡΟΥ – ΠΑΝΟΡΑΜΑ 1-1 – 1991

Δόξα Άδενδρου – Πανόραμα 1-1, τον Μάρτιο του 1991 για το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας ΕΠΣΜ. “Δείτε” το κόρνερ του Βαγγέλη Αδαμίδη και το πλασέ, με το… αριστερό (!!!) του Κυριάκου Τραχανέλη στον μετέπειτα τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ, Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλο.

Για την ιστορία, ο τότε προπονητής της Δόξας Νίκος Καλταπανίδης, είχε χρησιμοποιήσει τους παρακάτω ποδοσφαιριστές: 1) Γιάννης Αδαμόπουλος, 2) Χρυσόστομος Σκεντερίδης, 3) Νίκος Γκέρτσης, 4) Νίκος Λημνιός, 5) Κώστας Μαυρίδης, 6) Αλέκος Αλατζίδης, 7) Μπάμπης Αλτής, 8) Κυριάκος Τραχανέλης, 9) Στράτος Συντρίνης, 10) Βαγγέλης Αδαμίδης και 11) Απόστολος Μπουνάτσος. *Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Βασίλης Κραστάνας, που τότε “σφύριζε” στην Α’ εθνική, ενώ η ομάδα του Πανοράματος αναδείχθηκε πρωταθλήτρια.

Δόξα Άδενδρου – Πανόραμα 1-1, τον Μάρτιο του 1991 για το πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας ΕΠΣΜ. "Δείτε" το κόρνερ του Βαγγέλη Αδαμίδη και το πλασέ, με το… αριστερό (!!!) του Κυριάκου Τραχανέλη στον μετέπειτα τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ, Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλο. Για την ιστορία, ο τότε προπονητής της Δόξας Νίκος Καλταπανίδης, είχε χρησιμοποιήσει τους παρακάτω ποδοσφαιριστές: 1) Γιάννης Αδαμόπουλος, 2) Χρυσόστομος Σκεντερίδης, 3) Νίκος Γκέρτσης, 4) Νίκος Λημνιός, 5) Κώστας Μαυρίδης, 6) Αλέκος Αλατζίδης, 7) Μπάμπης Αλτής, 8) Κυριάκος Τραχανέλης, 9) Στράτος Συντρίνης, 10) Βαγγέλης Αδαμίδης και 11) Απόστολος Μπουνάτσος. *Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Βασίλης Κραστάνας, που τότε "σφύριζε" στην Α' εθνική, ενώ η ομάδα του Πανοράματος αναδείχθηκε πρωταθλήτρια. Το μόνο (;) που δεν θυμάμαι είναι ποιός περιέγραφε τον αγώνα!!!

Gepostet von Αλέκος Παλαμίδας am Sonntag, 19. Juli 2020