Η Δόξα Άδενδρου ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ

Μετά από τρία χρόνια απουσίας από την αγωνιστική δράση, η Δόξα Άδενδρου ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο!!! Βασιζόμενη μόνο στα παιδιά του Άδενδρου, βρέθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας του α’ ομίλου, του πρωταθλήματος της Γ’ κατηγορίας, την ημέρα της διακοπής λόγω του κορωνοϊού.

Έχοντας αγωνιστεί σε 17 επίσημα (15 για το πρωτάθλημα και 2 για το κύπελλο) παιχνίδια, με απολογισμό 11 νίκες, 2 ισοπαλίες και 4 ήττες (38-18) γέμισε με αισιοδοξία τους πάντες στο Άδενδρο, αφού το καλοκαίρι η Δόξα δεν είχε ούτε ένα (1) δελτίο, ενώ τα περισσότερα από αυτά τα παιδιά, έπαιξαν για πρώτη φορά στην ζωή τους (!!!) σε κανονικό πρωτάθλημα και αρίστευσαν.

Την ημέρα της… επανόδου της, την Κυριακή 15/9/’19, τίμησε τέσσερις παλαίμαχους ποδοσφαιριστές τον Σταύρο Καρκέλα , Αντώνη Παπακωνσταντίνου , Γιάννη Χαρινά και Σωτήρη Παπία απ’ την ομάδα του 1953, την χρονιά που ιδρύθηκε δηλαδή.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα, απ’ τον “φακό” του Γιάννη Γιάγκα, με τις βραβεύσεις που έγιναν στο ημίχρονο του αγώνα της Δόξας με την Αναγέννηση Προχώματος.

Ο εγγονός του κ. Σταύρου Καρκέλα, Σταύρος Καρκέλας (αριστερά) παραλαμβάνει την τιμητική διάκριση του παππού του από τον αντιδήμαρχο αθλητισμού και πολιτισμού του Δήμου Χαλκηδόνας, κ. Ανέστη Ανεστίδη.
Ο εγγονός και ο γιός του αείμνηστου Αντώνη Παπακωνσταντίνου, Αχιλλέας (δεξιά) και Αντώνης Παπακωνσταντίνου (κέντρο) παραλαμβάνουν την τιμητική διάκριση από τον αντιπεριφερειάρχη δημόσιας υγείας και πρώην πρόεδρο του συνδέσμου διαιτητών Θεσσαλονίκης, κ. Χρήστο Μήττα.
Ο Άγγελος Χαρινάς (αριστερά) παραλαμβάνει την τιμητική διάκριση για τον πατέρα του τον αείμνηστο Γιάννη Χαρινά, από τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, κ. Φιλώτα Πέλλιο.
Ο εγγονός και ο γιος του αείμνηστου κ. Σωτήρη Παπία, Σωτήρης (αριστερά) και Πέτρος Παπίας (κέντρο) την στιγμή που παραλαμβάνουν την τιμητική του διάκριση από τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Ηρακλή κ. Χρήστο Ζίφκα.
Η αφίσα που βγάλαμε για την επιστροφή της Δόξας με… κεντρική ιδέα, την ομάδα του 1953.
Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019, σημαντικές παρουσίες στον πρώτο επίσημο αγώνα της χρονιάς.
Η Δόξα Άδενδρου, έτσι όπως παρατάχθηκε στον πρώτο επίσημο αγώνα μετά από απουσία τριών ετών, στον αγώνα κυπέλλου με την Αναγέννηση Προχώματος, την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019.

*Λίγες ημέρες πριν γίνουν αυτές οι απονομές, “χάσαμε” τον Αντώνη Παπακωνσταντίνου και την επόμενη μέρα, των απονομών, τον Γιάννη Χαρινά και τον Νοέμβριο τον Σωτήρη Παπία. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τους σκεπάζει. Καλό παράδεισο να έχουν…