Η ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ

Η παλαιότερη ίσως φωτογραφία της Δόξας Άδενδρου, που βρίσκεται στο φωτογραφικό αρχείο του Γιάννη Μαραντέλου. Με δεδομένο ότι ο αείμνηστος Γιώργος Γκιουλέκας γεννήθηκε στις 1/12/1936 και σ’ αυτήν εδώ την φωτογραφία, είναι δεν είναι… 14 ετών, πρέπει να είναι απ’ το ξεκίνημα της δεκαετίας του 1950, λίγα χρόνια πριν αναγνωριστεί και επίσημα.
Σ’ αυτήν, διακρίνονται από αριστερά, στην επάνω σειρά οι ποδοσφαιριστές: Μήτσος Παπαγιώργης, Γιώργος Στεργιανός, Νίκος Νύχτας, Λάμπης Μορφιάδης, Γιώργος Γκιουλέκας, Στράτος Μανίκος και Τάκος Στεργιανός. Στην κάτω σειρά, πάλι από αριστερά, οι παράγοντες Γιάννης Τσάκος (έφορος ιματισμού) και Κώστας Ανδρικάκης, οι ποδοσφαιριστές Κώστας Λάσκος, Μιχάλης Ντένης, Κοσμάς Μπατζώνης και Δήμος Στεργιανός και ο φίλαθλος Νίκος Καρκέλας. Με την βοήθεια του… κοινού (!!!) ελπίζω ότι θα βρούμε τόσο τις κοπελίτσες (επάνω αριστερά) όσο και τα δύο κοριτσάκια (στην κάτω σειρά) κάποιες εκ των οποίων πρέπει να είναι εν ζωή, σε αντίθεση με όλους τους άλλους, όπως και τους φιλάθλους (στην επάνω σειρά) που πανηγυρίζουν για την κατάκτηση του κυπέλλου σε κάποιο ανεπίσημο τουρνουά της εποχής.

Από αριστερά, στην επάνω σειρά οι ποδοσφαιριστές: Μήτσος Παπαγιώργης, Γιώργος Στεργιανός, Νίκος Νύχτας, Λάμπης Μορφιάδης, Γιώργος Γκιουλέκας, Στράτος Μανίκος και Τάκος Στεργιανός. Στην κάτω σειρά, πάλι από αριστερά, οι παράγοντες Γιάννης Τσάκος (έφορος ιματισμού) και Κώστας Ανδρικάκης, οι ποδοσφαιριστές Κώστας Λάσκος, Μιχάλης Ντένης, Κοσμάς Μπατζώνης και Δήμος Στεργιανός και ο φίλαθλος Νίκος Καρκέλας.