ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 27/8 ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ “Κ15”

Η διοίκηση της Δόξας Άδενδρου καλεί την επόμενη Πέμπτη 27/8, στις 6:30 το απόγευμα στο γήπεδο, τους γονείς των παρακάτω ποδοσφαιριστών της “Κ15”, για να συζητήσουν τον τρόπο λειτουργίας αυτής της ομάδας. Πρόθεση της διοίκησης, είναι η συμμετοχή της στο αντίστοιχο πρωτάθλημα που θα διοργανωθεί (αν… διοργανωθεί) από την ΕΠΣ Μακεδονίας:
Βασίλη Μηράζη, Χριστόδουλου Καμπούτα, Αναστάση Βογιατζή, Διονύση Πέϊκου, Σάββα Χατζηπαναγιωτίδη, Πολυχρόνη Λεονταρά, Λάζαρου Στιέφνι, Χρήστου Τοπάλλι, Χρήστου Τζελέπη, Γιώργου Τζελέπη, Βαγγέλη Παπανικολάου, Σοφοκλή Ν. Λημνιού, Φραντζέσκο Ταχίρι, Άγγελου Φέζο, Γιάννη Μέλιου, Άγγελου Χαλετζή, Χρήστου Γιαννούλα, Αναστάση Μπελεφάντη, Βασίλη Ρούνγκο, Βαγγέλη Αδαμίδη, Γιώργου Σταθάκη και Χρήστου Στεργιανού.
Οι γονείς των ποδοσφαιριστών Βαγγέλη Αδαμίδη και Γιώργου Σταθάκη, πρέπει να φέρουν 4 φωτογραφίες διαβατηρίου και φωτοτυπία της αστυνομικής τους ταυτότητας, για την έκδοση δελτίων ΕΠΟ, ενώ οι γονείς των: Λάζαρου Στιέφνι, Χρήστου Τοπάλλι, Φραντζέσκο Ταχίρι, Άγγελου Φέζο και Βασίλη Ρούνγκο, πρέπει να φέρουν 4 φωτογραφίες διαβατηρίου και θα ενημερωθούν από την διοίκηση, για όλα τα απαραίτητα έγγραφα που χρειάζονται, για τον ίδιο λόγο, για την έκδοση δελτίων ΕΠΟ δηλαδή. *Θα ακολουθήσει, την μεθεπόμενη Παρασκευή 4/9, την ίδια ώρα στο γήπεδο, συνάντηση με τους γονείς των τμημάτων υποδομής του συλλόγου και γνωριμία με τον νέο τους προπονητή, κ. Δημήτρη Αδαμίδη…